kolaz web1

Tisak na tekstil
Izrađujemo termo tisak na sve vrste tekstilnih odjevnih proizvoda.
Za tisak koristimo kvalitetnu foliju europskog proizvođača vrlo postojane dimenzije i stabilne pri održavanju.
Ispis na foliju vršimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja.
Iako je deklaracijom proizvođača tekstilnih proizvoda propisano pranje na 40°C (što preporučamo) višekratno smo ispitali i postojanost na pranje pri 60°C pri čemu na aplikaciji I proizvodu nije došlo do nikakvih promjena.

Osim gotovih modela koje možete pronaći u našoj trgovini nudimo i tisak po narudžbi:

tisak na majice kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i najveći su dio naše ponude.

tisak na hudice ili dukse, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i uz majice glavnina su naše ponude.

tisak na hudice ili dukse izrađene od 80% pamučnog i 20% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Možemo ih ponuditi u 20ak boja. Radi značajno više cijene nisu u standardnoj ponudi, ali možete ih naručiti putem maila: info@tattoo-majice.com.

tisak na majice dugačkog rukava izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u svega 5 boja.

tisak na košulje dugačkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za ugostitelje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: info@tattoo-majice.com.

tisak na košulje kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za ugostitelje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: info@tattoo-majice.com.

tisak na majice za sport izrađene od 100% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za profesionalne sportaše. Ponudu možete zatražiti putem maila: info@tattoo-majice.com.

Close Menu
×
×

Cart