kolaz web1

Tisak na tekstil

Izrađujemo termo tisak na sve vrste tekstilnih odjevnih proizvoda.

Za tisak koristimo strojeve japanskih proizvođača, najnovije generacije.
Pri proizvodnji ovih strojeva posebna pažnja je bila posvećena poboljšanju postojanosti obojenja, elastičnost pri nošenju i mogućnosti apliciranja na različite materijale.
Smatramo da su ove parametre doveli do savršenstva.

Tisak na majice kratkog rukava izrađujemo na DTG printeru i garantiramo apsolutnu postojanost na pranje i nošenje. Trajnost pri pranju i do 60°C je besprijekorna, što smo testirali, ali preporučamo pranje na 40°C kako to preporučaju i proizvođači odjevnih predmeta. Elastičnost tiska, upravo je fantastična. U ovim parametrima postignut je najveći napredak.

Tisak na Hoodice i kape radimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja. Iako je deklaracijom proizvođača tekstilnih proizvoda propisano pranje na 40°C (što preporučamo) ispitali smo i pranje na 60°C pri čemu na aplikaciji nije došlo do nikakvih promjena.

Navedene tehnologije daju nam mogućnost tiskanja aplikacija na sirovinski različite matrijale uz odličnu postojanost i elastičnost.

Osim gotovih modela koje možete pronaći u našoj trgovini nudimo i tisak po narudžbi:

tisak na majice kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i najveći su dio naše ponude.

tisak na hudice ili dukse, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i uz majice glavnina su naše ponude.

tisak na hudice ili dukse izrađene od 80% pamučnog i 20% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Možemo ih ponuditi u 20ak boja. Radi značajno više cijene nisu u standardnoj ponudi, ali možete ih naručiti putem maila: [email protected].

tisak na kape izrađene od 100% pamučnog kepera, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u svega 10ak boja.

tisak na košulje dugačkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za ugostitelje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: [email protected].

tisak na košulje kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za ugostitelje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: [email protected].

tisak na majice za sport izrađene od 100% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Osim za privatnu upotrebu, praktične su i pogodne za profesionalne sportaše. Ponudu možete zatražiti putem maila: [email protected].