Ugostiteljski program
Naš program odjeće za ugostitelje temeljen je na ideji ugodne kvalitete, praktičnog održavanja i atraktivnog dizajna.

Proizvodi su izrađeni od 100% pamućne pređe ili mješavine u pamućne i polyesterske pređe.

Izrađujemo termo tisak na sve vrste tekstilnih odjevnih proizvoda.
Za tisak koristimo kvalitetnu foliju europskog proizvođača vrlo postojane dimenzije i stabilne pri održavanju.
Ispis na foliju vršimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja.
Iako je deklaracijom proizvođača tekstilnih proizvoda propisano pranje na 40°C (što preporučamo) višekratno smo ispitali i postojanost na pranje pri 60°C pri čemu na aplikaciji I proizvodu nije došlo do nikakvih promjena.

Artikli koje nudimo primijenjivi su za većinu ugostieljskih objekata:
– majice i košulje za restorane, muške i ženske, izrađene od 100% pamućne pređe, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Majice nudimo u 20ak boja, a košulje u 4 boje.

– majice, polo majice i košulje za caffe barove, muške i ženske, izrađene od 100% pamućne pređe, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Majice nudimo u 20ak boja, a košulje u 4 boje.

– majice za beach barove, muške i ženske, izrađene od 100% pamućne pređe, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Majice nudimo u 20ak boja.

– pregače za sve vrste ugostiteljskih objekata, muške i ženske, izrađene od 65% PES pređe i 35% pamućne pređe, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Majice nudimo u 3 boje.


Ponudu možete zatražiti putem maila: [email protected].