Dostava, rokovi isporuke, pakiranje i prodaja izvan Hrvatske

Tko vrši dostavu?
Dostava se vrši do ulaza u objekt željene adrese. Dostava se vrši preporučenom pošiljkom putem Hrvatske pošte koja obavlja usluge dostave.

Koja je cijena dostave?
Za Republiku Hrvatsku dostavu za naručenu robu naplaćujemo 30 kuna po pošiljci, a za ostale 75 kn po pošiljci.
Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 500 kn poštarina je BESPLATNA.

Koliko se čeka na isporuku pošiljke?
Većina proizvoda koji se nalaze u internet trgovini TATTOO majice nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca.
To znači da su napravljeni upravo za Vas te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima*.
Majice kratkog rukava u poslovnicu Hrvatske pošte predajemo u roku 3 radna dana, dok za ostale artikle taj rok može biti najviše 8 radnih dana.
Nakon što pošiljku preuzmu  dostavne službe, na pošiljku je potrebno sačekati do najviše 4 radnih dana.

Što ako isporuka kasni?
Kako dostavu naših pošiljaka obavlja Hrvatska pošta, Internet trgovina TATTOO majice ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave.
Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o broju pošiljke.
Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave.
Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta ili se o terminu dostave interesirati u poslovnici Hrvatske pošte.

Pakiranje
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupci izvan Hrvatske
Kupcima izvan Hrvatske cijene u kunama preračunavaju se u eure.
Ako ste odabrali plaćanje bankovnom transakcijom, po primitku narudžbe javljamo vam odgovarajući iznos u eurima koji je potrebno uplatiti.
Cijene obračunavamo po tečaju 1euro = 7,2 kuna.
Ako plaćate Pay Pal-om cijene se obračunavaju po tečaju 1euro = 7,2 kuna.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. TATTOO majice služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, TATTOO majice nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.