Dostava, rokovi isporuke, pakiranje i prodaja izvan Hrvatske

Tko vrši dostavu?
Dostava se vrši do ulaza u objekt željene adrese. Dostava se vrši preporučenom pošiljkom putem Hrvatske pošte koja obavlja usluge dostave.

Koja je cijena dostave?
Za Republiku Hrvatsku dostavu za naručenu robu naplaćujemo 4 eura po pošiljci, a za ostale zemlje 10 eura po pošiljci.
Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 67 eura poštarina je BESPLATNA.

Koliko se čeka na isporuku pošiljke?
Većina proizvoda koji se nalaze u internet trgovini TATTOO majice nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca.
To znači da su napravljeni upravo za Vas te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima*.
Majice kratkog rukava u poslovnicu Hrvatske pošte predajemo u roku 3 radna dana, dok za ostale artikle taj rok može biti najviše 8 radnih dana.
Nakon što pošiljku preuzmu  dostavne službe, na pošiljku je potrebno sačekati do najviše 4 radnih dana.

Što ako isporuka kasni?
Kako dostavu naših pošiljaka obavlja Hrvatska pošta, Internet trgovina TATTOO majice ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave.
Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o broju pošiljke.
Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave.
Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta ili se o terminu dostave interesirati u poslovnici Hrvatske pošte.

Pakiranje
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Što ako veličina proizvoda ne odgovara?
Proizvodi se isporučuju u skladu s tablicom veličina i rade se za svakog kupca prema narudžbi. Ako proizvod motivom odgovara naručenom i ako je veličina odgovarajuča tablici veličina s tolerancijom od -7% do +7% proizvod nije moguće zamijeniti.
Ako proizvod ne odgovara navedenom, mijenjamo ga o našem trošku.

Kupci izvan Hrvatske
Ako ste odabrali plaćanje bankovnom transakcijom, po primitku narudžbe potrebno je uplatiti odgovarajući iznos u eurima.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. TATTOO majice služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, TATTOO majice nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.