Korporativni program
Za potrebe poslovnih sustava koji ulažu u vlastiti imidž i promociju nudimo odjevne artike za opremanje:
– djelatnika,
– team building ekipe,
– invent osoblja i
– za promotivne aktivnosti.

Izrađujemo termo tisak na sve vrste tekstilnih odjevnih proizvoda.
Za tisak koristimo kvalitetnu foliju europskog proizvođača vrlo postojane dimenzije i stabilne pri održavanju.
Ispis na foliju vršimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja.
Iako je deklaracijom proizvođača tekstilnih proizvoda propisano pranje na 40°C (što preporučamo) višekratno smo ispitali i postojanost na pranje pri 60°C pri čemu na aplikaciji I proizvodu nije došlo do nikakvih promjena.

Osim gotovih modela koje možete pronaći u našoj trgovini nudimo i tisak po narudžbi:

T-shirt majice kratkog rukava  s tiskom, muške i ženske, izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i najveći su dio naše ponude.

 Polo majice kratkog  s tiskom, muške i ženske, izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i najveći su dio naše ponude.

– Hudice ili dukse s tiskom, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i uz majice glavnina su naše ponude.

– Hudice ili dukse s tiskom izrađene od 80% pamučnog i 20% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Možemo ih ponuditi u 20ak boja.

– Košulje kratkog rukava s tiskommuške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje.

– Košulje dugačkog rukava s tiskommuške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje.
– Majice dugačkog rukava s tiskom izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u svega 5 boja.
– Majice za sport s tiskom od 100% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima.

Ponudu možete zatražiti putem maila: [email protected].