O nama
Za početak…
…ako zaželite imati zmaja na prsima. Zaista nema smisla da vas škaklja i prži doživotno. Nema potrebe da netko buši i boji vašu fino održavanu kožu. Mi vam nudimo alternativu. Uvijek tako poželjnu:
– Odaberete nekog od naših zmajeva, ili nam pošaljete sliku svoga na mail.
– Mi ćemo vam istog ili vrlo sličnog otisnuti sprijeda ili straga, kako želite.
– Pri tome ćete moći odabrati boju kože koju ćete imati dok nosite vašeg tetoviranog zmaja.

Ukratko…
…tiskamo našu ili vašu ideju na našu majicu kratkog ili dugačkog rukava, ili duksu, hudicu čiju ćete boju sami odabrati. Tako otisnutu majicu poslati ćemo vam poštom u najkraćem mogućem roku, a vi ćete nam zauzvrat pouzećem ili prije isporuke uplatiti neku siću za naš trud.

Bilo ali nije nas prošlo…
…mi to radimo od 2010. Godine. Nije to mnogo, ali ne namjeravamo odustati još dugo. Do sada smo tetovirali na mnoge majice, dukse, hudice i poneku futrolu mača… stvarno! Uglavnom su svi za koje smo tetovirali bili zadovoljni. Oni koji nisu, skinuli su tetovažu i vratili nam je natrag i uvijek su izabrali neku drugu za zamjenu.

Zašto tetovirati kod nas?
Pa zato jer su naše tetovaže trajne, a koža na koju tiskamo je od čistog pamuka, ako je to majica. Dukse su od čistog pamuka ili s manjim udjelom poliestera. Proizvedene su širom svijeta i napravljene po europskim standardima. Tako vam vaša nova koža nikada neće postati tijesna, i prilično dugo će moći nositi vašu tetovažu.

I na kraju…
…moramo priznati. Tetovaže dizajnira jedan starac, koji ponekad kopira zmaja kojeg je vidio u gradu, ali uglavnom su zmajevi koje tiskamo doletjeli iz njegove glave. TATTOO ‘n’ TRENDS mu je zadnji, najnoviji projekt u kojemu u nedostatku vlastitih pametnih citata, navodi tuđe i na svoj način ih slaže na kožu. Bavi se on i nekim drugim stvarima (www.daworp.com) ali to drži u tajnosti 🙂

Iskreno…
…još nikada nismo tetovirali zmaja, i mi nismo TATTOO majstori.
MI SMO EKIPA KOJA S PUNO ELANA IZRAĐUJE POSTOJANI TISAK ILI VEZ NA KVALITETNOJ MAJICI, DUKSI, HUDICI…
…iako bi jako rado tetovirali zmaja… 🙂 😉 😀

Tattoo majice j.d.o.o. za proizvodnju i trgovinu, OIB: 75042389009, 10 000 Zagreb, Croatia
Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 081319480, Tt-20/16643-2, Iznos temeljnog kapitala: 10,00 kn
Račun kod OTP banke, IBAN: HR6524070001100203826, Član uprave:  Ana Preis

O nama