Sportski program
Za potrebe sportskih klubova i sportaša koji natjecateljski učestvuju ili se amaterski bave:
– ekipnim sportom,
– atletikom,
– biciklizmom,
– fitnesom,
– body buildingom
ili jednostavno trče iz zabave, nudimo profesionalne sportske odjevne predmete.

Izrađujemo termo tisak na sve vrste tekstilnih odjevnih proizvoda.
Za tisak koristimo kvalitetnu foliju europskog proizvođača vrlo postojane dimenzije i stabilne pri održavanju.
Ispis na foliju vršimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja.
Iako je deklaracijom proizvođača tekstilnih proizvoda propisano pranje na 40°C (što preporučamo) višekratno smo ispitali i postojanost na pranje pri 60°C pri čemu na aplikaciji I proizvodu nije došlo do nikakvih promjena.

– Active dry  majice bez rukava s tiskom, muške i ženske, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 5 boja.

– Active dry  majice kratkog rukava s tiskom, muške i ženske, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 10ak boja.
U ponudi su i navijačke majice. Ako nije zastupljen klub kojeg ste obožavatelj, javite nam se putem maila: [email protected].

–  Active dry Polo majice kratkog rukava s tiskom, muške i ženske, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 10ak boja.

– Hudice ili dukse s tiskom, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja.

– Kratke sportske hlače s tiskom, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 2 boje.

–  Dugačke sportske hlače s tiskom, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 2 boje.

– Kratke hlače uz tijelo s elastanom, muške i ženske, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u crnoj boji.

– Dugačke hlače uz tijelo s elastanom, muške i ženske, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u crnoj boji.

–  Biciklističke majice dugačkog i kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% polesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 2 boje.
Tu su i biciklističke zabavne majice.

– Kratke i dugačke biciklističke hlače uz tijelo s umetkom za amortizaciju, izrađene od 100% polyesterskog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u crnoj boji.

– Reflektirajući biciklistički prsluk, muški i ženski, izrađen od 100% polyesterskog pletiva, konstruiran i sašiven po europskim standardima. Izrađen je u fluo žutoj boji.

Ponudu možete zatražiti putem maila: [email protected].