Zahvaljujući kvaliteti proizvoda i tiska kontinuirano smo prisutni i na europskom tržištu.

Za tisak koristimo kvalitetnu foliju europskog proizvođača vrlo postojane dimenzije i stabilne pri održavanju.
Ispis na foliju vršimo na ecosolvent printeru japanskog proizvođača isključivo originalnim bojama, tako da postižemo visoku postojanost obojenja.

Posebno smo ponosni na odličnu suradnju s austrijskim proizvođačem čokolade i kolača Aida Oida s kojima već tradicionalno surađujemo.
Naši proizvodi zauzimaju nekoliko mjesta u njihovom vrlo popularnom web shopu.

Na ovim linkovim možete naručiti Aida Oida proizvode:
Hoodie Oida: https://aida.at/en/product/oida-hoodie-unisex/
Hoodie Aida: https://aida.at/en/product/aida-hoodie-unisex/

Izvozni program sadrži ponudu sljedećih artikala:

– tisak na majice kratkog rukava, muške i ženske, izrađene od 100% pamučnog pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i najveći su dio naše ponude.

– tisak na hudice ili dukse, muške i ženske, izrađene od 50% pamučnog i 50% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 20ak boja i uz majice glavnina su naše ponude.

– tisak na hudice ili dukse izrađene od 80% pamučnog i 20% PES pletiva, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Možemo ih ponuditi u 20ak boja. Radi značajno više cijene nisu u standardnoj ponudi, ali možete ih naručiti putem maila: [email protected].

– tisak na kape izrađene od 100% pamučnog kepera, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u svega 10ak boja.

– tisak na košulje dugačkog rukavamuške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: [email protected].

– tisak na košulje kratkog rukavamuške i ženske, izrađene od 100% pamučne tkanine europskog proizvođača, konstruirane i sašivene po europskim standardima. Nudimo ih u 4 boje. Detalje tiska možemo dogovoriti putem maila: [email protected].

Izvozni program