Kvalitetan i postojan tisak na majice i dukse ili hudice izrađene po europskim standardima. Detaljnije: Tisak na tekstil.

Kupcima izvan Hrvatske cijene u kunama preračunavaju se u eure. Detaljnije: Uvjeti poslovanja.

Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA 🙂
Rok isporuke za narudžbe u Hrvatskoj je 3 do 8 radnih dana, ovisno o vrsti naručenih proizvoda. Detaljnije: Uvjeti poslovanja.

 • Majice za maturante

  Majice za maturante (3)

  Majice za maturante ZA MATURANTE :D Otisnute sprijeda, straga, unutra, izvana, na rukavu... čak i bez tiska ;) Majice za maturante sa tiskom po želji možete odabrati u 15 predloženih boja, muški i ženski model, po cijeni već od 45 kn po majici. Pošaljite nam što želite da vam otisnemo i ukupnu količinu majica koju želite, pa vam se ubrzo…
 • Glazbene majice

  Glazbene majice (62)

  Glazbene majice Ako u ARTU si tek na startu, uhvati sovu i upoznaj kolekciju ovu. Sova će te lako naučiti kako se za najbolju opciju odlučiti. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Rođendanske majice

  Rođendanske majice (21)

  Rođendanske majice Ako ROĐENDAN ti je frendu, a ti ne sviraš u bendu. Tada majica je prava stvar, uvijek rado primljen dar. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Šaljive majice

  Šaljive majice (87)

  Šaljive majice Ponekad slika govori 1000 riječi. Al' i naše maje s TEXTOM mogu te opeći. Ako ŠALU preozbiljno shvatiš, neizbježno dugoročno patiš. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s grunfom i ekipom

  Majice s grunfom i ekipom (25)

  Majice s Grunfom i ekipom GRUNF je uvijek spreman i akciji predan. Kad on svoju kaže stara pravila ne važe. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice za prijatelje i parove

  Majice za prijatelje i parove (26)

  Majice za prijatelje i parove Svaki PAR treba dar, veći ili manji, deblji ili tanji? Pitanje je sad. Odgovor potraži u našoj ambalaži. Odaberi dvije previše to nije. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s crtićima

  Majice s crtićima (69)

  Majice s crtićima Ako CRTIĆE volite jako rezveselit' će vas samo tako, likovi s majica naših što stigli su s crtića vaših. Zato nikada ne skidajte istu, možda zavrijedite bistu. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s Badumom

  Majice s Badumom (57)

  Majice s Badumom Linija cijela, uvijek je bijela. BADUMA riše koji nam poruke piše. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Automobilističke i motorističke majice

  Automobilističke i motorističke majice (29)

  Automobilističke i motorističke majice AUTI i MOTORI nisu spori i ako ih voliš za njima goriš. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Filmske majice

  Filmske majice (65)

  Filmske majice FILM čini čuda, oko nas je posvuda. Ako ne paziš, u njega ulaziš. Tad teško je van, jer velik je paravan. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Gejmerske majice

  Gejmerske majice (23)

  Gejmerske majice IGRICE nove il' igrice stare, igramo noću, igramo danju. U krevetu smo našem u bestežinskom stanju. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Opuštajuće majice

  Opuštajuće majice (13)

  Opuštajuće majice CANNABIS majica se uvijek puši, sa njom ti je lakše pri duši. Uvijek ju moraš imati na sebi, da od žalosti ona ugasila se ne bi. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice za sport i rekreaciju

  Majice za sport i rekreaciju (27)

  Majice za sport i rekreaciju Samo sportaš zna koliko mu je bitna majica. O SPORTU naša brije. Navuci ju što prije. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s ljubimcima... životinjama

  Majice s ljubimcima... životinjama (41)

  Majice s ljubimcima... životinjama "PSI i MAČKE naglavačke"... Originalno nije. Ali ako ubaciš i "tačke", završio si prije. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Trendy 2018/19

  Trendy 2018/19 (14)

  Trendy 2018/19 Trendi artikli za sezonu 2018./19. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Za ove proizvode isporuka je 8 radnih dana. Vaše sugestije ili pak posebne želje koje se odnose na boju tiska majice koju ste naručili jednostavno nam uputite e-mail na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • PUNK's NOT BAD majice

  PUNK's NOT BAD majice (12)

  PUNK's NOT BAD majice PUNK'S NOT DEAD još, a bome ni BAD. Tako mi to vidimo. Možda vam se i svidimo. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Be different majice

  Be different majice (9)

  Be different majice Ako DRUGAČIJI ti si i zabrinut nisi, Majicu zgrabi da drugi ju ne rabi. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Biciklističke majice

  Biciklističke majice (26)

  Biciklističke majice Ako majicu s BICIKLOM furaš, auto nikada ne guraš, jer benzin uzimaš oralno i to je sasvim normalno. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • TATTOO 'n' TRENDS majice

  TATTOO 'n' TRENDS majice (31)

  TATTOO 'n' TRENDS majice TRINITROTOLUOL izaziva pravu bol! Kada text il slika puknu, pred njom svi ustuknu. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Camo majice

  Camo majice (7)

  Camo majice U šumi svega da se snađeš CAMO majicu navuci. Kad ju nađeš. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Semafori na majicama

  Semafori na majicama (10)

  Semafori  na majicama Crveno, žuto, zeleno. Stani jer ovdje je opasno. Budi spreman gušt je pred tobom. Kreni hrabro al gledaj za sobom. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Zvijezdane majice

  Zvijezdane majice (40)

  Zvijezdane majice Zvijezdice i ZVIJEZDE oko nas jezde, dulje ili kraće one nama sjat' će. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s emotikonima

  Majice s emotikonima (14)

  Majice s emotikonima EMOTIKONI opisuju emocije, a naše majice pružaju osjećaj komocije. Zato majicu navuci hitno! Pazi, to je jako bitno jer bez emocije i komocije, moguće su komplikacije. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Keep calm majice

  Keep calm majice (14)

  Keep calm majice "KEEP CALM" lako je reći, ali samo ako ti se posreći ti ćeš se uspjeti ostati smiren i nikako uznemiren. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Zimska kolekcija

  Zimska kolekcija (21)

  Zimska kolekcija Jingle bells, jingle bells Jingle all the way... Atraktivan i kvalitetan božićni poklon možete lako pronaći u kolekciji naših božićnih i novogodišnjih majica i huduca/duksi. Majice su izrađene po europskim standardima, a tisak koji apliciramo najtrajnija je varijanta tiska. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :)
 • Navijačke majice

  Navijačke majice (11)

  Navijačke majice majice za strastvene navijače... Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Tisak na majicu ili duksu

  Tisak na majicu ili duksu (5)

  Tisak na majicu ili duksu Vrhunska kvaliteta tiska po vašim željama, na našu duxu koju možete odabrati u 10ak predloženih boja. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice s QR codom

  Majice s QR codom (1)

  Majice s QR codom Text nam ti napiši po suncu ili kiši. Klima nas ne mući QR CODE je vrući. Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Majice za putnike

  Majice za putnike (8)

  Majice za putnike Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Duksa ili majica bez tiska

  Duksa ili majica bez tiska (3)

  Duksa ili majica bez tiska Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
 • Pamučne košulje

  Pamučne košulje (4)

  Pamučne košulje Za narudžbe iz Hrvatske u iznosu preko 300 kn poštarina je BESPLATNA :) Vaše sugestije ili pak posebne želje jednostavno nam uputite e-mailom na adresu majice@tattoo-majice.com.
Close Menu
×
×

Cart